AAMULENKKI –
UUSI STRONGHOLD-PODCAST

Ylläolevalla tallenteella Jari Sarasvuo kertoo, mistä Aamulenkissä on kysymys.

Aamulenkin ensimmäisen tuotantokauden jaksot löytyvät Aamulenkki-arkistosta tämän linkin takaa.

Tervetuloa mukaan!

divider.png

 

Kerro Aamulenkistä kaverille:

  

divider2.png

LÄHDE kanssani AAMULENKILLE 

Olen onnistunut urallani muun muassa YLE Puheen monologisarjalla sekä tavoitteellisen aamutreenin kerholla Fight Clubilla. Nyt yhdistän nämä kaksi uudenlaiseksi palveluksi, jonka nimi on Aamulenkki.

Ystäväni ja yhtiökumppanini Sami Paassola on paitsi videovelho ja tuottajamaagi, myös innokas harrastelijakeksijä. Sami kehitti mulle tällaisen pommirepun.

pommireppu.jpg

Reppu sisältää vastaanottimen sekä lähettimen. Aamuisin mä viritän repun tallennusvalmiuteen, heitän sen selkään ja suuntaan Strongholdin portista ulos. Jokaisella lenkillä puhun noin 25–45 minuuttia elämästä, työstä, johtamisesta ja muusta, mitä mieleen juolahtaa.

Välillä vastaan tulee muita kulkijoita – ja kaikkea sattuu ja tapahtuu. Eikä ole mahdoton ajatus, että jossain vaiheessa Aamulenkille ilmaantuisi lenkkiseuraksi joku toinen, jolla on hyvää asiaa, jota sun tulisi kuulla.

Aamulenkki toimitetaan sinun kuultavaksesi kolmesti viikossa.

Aamulenkki on toistaiseksi maksuton – muttei suinkaan ilmainen. Sinun pitää nimittäin hyödyntää tarjoamani ajattelun aminohapot – tai ne katoavat ulottuviltasi. Aamulenkki-lähetyksiä julkaistaan 27.12.2017 alkaen joka maanantai, keskiviikko ja perjantai kello 4.00. Kirjaimellisesti siis aamulla. Jokainen aamulenkki poistuu saatavilta kello 12.00. Lähetys on siis kuunneltavissa kolmesti viikossa klo 4–12.

Sinä joko lähdet kanssani Aamulenkille – tai et lähde. Your call.

Mä tiedän omasta kokemuksestani – ja tutkimuskirjallisuudesta – että ajattelun ja kropan virittäminen heti aamusta muuttaa pelin totaalisesti. Elämästä tulee virtaavampaa, tuotteliaampaa, energisempää...
Kaikin puolin parempaa.

Jos haluat tulla mukaan aamulenkkeilemään, täytä yllä oleva lomake. Saat sunnuntai-, tiistai- ja torstai-iltaisin lyhyen sähköpostin, jossa kerron seuraavan aamun lähetyksen aiheen lyhyesti. Maanantai-, keskiviikko- ja perjantaiaamuisin kello 4.00 saat linkin Aamulenkki-tallenteeseen. Hyödynnä se ennen kello kahtatoista.

Lenkillä tavataan!

jarisi

FAQ – UKK

Pitääkö minun lähteä lenkille, jotta voin kuunnella Aamulenkkiä?

Enhän mä voi sua lenkille pakottaa. Voin vain todeta, että jos käyt aamureippailulla, koko päivästä tulee parempi. Eli suosittelen lämpimästi. Jos kalenterissa on joku muu aamutreeni tai -jumppa, sekin käy hyvin.

Tarvitseeko minun ladata jokin ohjelma tai applikaatio, jotta voin kuunnella Aamulenkkiä?

Ei tarvitse. Saat sähköpostiisi linkin internet-sivulle, jolta voit kuunnella aamulenkin esimerkiksi puhelimellasi. Jokainen jakso julkaistaan aamuneljältä, jolloin sähköpostit alkavat lähteä liikkeelle myös Hubspot-ohjelmastamme.

Poistuvatko Aamulenkki-jaksot oikeasti kello 12.00?

Kyllä. Iltapäivällä sinulle toimitettu linkki ei enää toimi, etkä pääse kuuntelemaan sen aamun Lenkkiä. Use it or lose it.