MOJO mornings

Ihmeet tilataan illalla ja toimitetaan aamuisin

Tervetuloa #MojoMorningsin pariin. Tässä ensimmäisessä jaksossa kerron sinulle, miksi #MojoMornings on nimenomaan Mojo Mornings, ja miksi aamun merkitys on menestyksen kannalta niin merkittävä.

Opit myös, mitä eroa on Mojo-päivillä ja "no joo" -päivillä – ja mitä yllättävää tapahtuisi, jos viikossa olisi seitsemän Mojo-päivää.

 

#MojoMornings – Aamulenkki, joka virittää mielesi päivän haasteita varten

Mojo Mornings on podcast, jota julkaistaan verkossa maanantaisin.

Kukin jakso on kuultavissa julkaisupäivänä kello 04–12, jonka jälkeen se poistuu saatavilta.

Poikkeuksen tekee tämä ensimmäinen jakso, joka jää pysyvästi kuultaviin. Jos siis haluat vinkata #MojoMorningsista kaverille, ohjaa hänet tälle sivulle. Tulevista jaksoista saa sähköpostiinsa tiedon täyttämällä alla olevan lomakkeen.

divider.png

Liity listalle, niin saat tiedon Mojo Mornings -jaksojen julkaisusta sähköpostiisi

 

divider2.png

 

FAQ – UKK

Mikä tämä #MojoMornings-juttu on?

Maanantaisin ilmestyvä podcast, joka on kuunneltavissa kello 04–12. Podcastissa Jari Sarasvuo kävelee ja pohdiskelee asioita ääneen, ja ideana on se, että sinä lähdet Jarin lenkkikaveriksi omatoimisesti.

Pitääkö minun lähteä lenkille, jotta voin kuunnella #MojoMorningsia?

Emme tietenkään voi sinua lenkille pakottaa. Voimme vain todeta, että jos käyt aamureippailulla, koko päivästä tulee parempi. Eli suosittelemme lenkkeilyä lämpimästi. Jos kalenterissa on joku muu aamutreeni, sekin käy hyvin.

Tarvitseeko minun ladata jokin ohjelma tai applikaatio, jotta voin kuunnella #MojoMorningsia?

Ei tarvitse. Saat sähköpostiisi linkin internet-sivulle, jolta voit kuunnella aamulenkin esimerkiksi puhelimellasi.

#MojoMornings pätkii!

Varmistathan, että puhelimesi asetuksista on taustadatan käyttö päällä (background data). Jos taustadata ei ole päällä, puhelimesi vaatii virkistystä, jotta ohjelma latautuisi.

Poistuvatko #MojoMornings-jaksot oikeasti kello 12.00?

Kyllä, näin aluksi. Iltapäivällä sinulle toimitettu linkki ei enää toimi, etkä pääse kuuntelemaan sen aamun Lenkkiä. Use it or lose it. Myöhemmin takaraja aikaistunee, jotta kuuntelijoille tulee kannustin aloittaa päivä ajoissa, mutta toistaiseksi jakson voi kuunnella aamupäivän aikana.

En saanut kuuntelulinkkiä!

Joidenkin sähköpostipalvelinten roskapostisuodatin on turhankin ärhäkkä. Varmistathan ihan ensimmäisenä, että viesti ei ole eksynyt roskapostikansioon. Jos viestiä ei löydy sieltäkään, ota yhteyttä Stronghold Sukseen asiakaspalveluun (asiakaspalvelu@suksee.fi), niin Sukseen väki tutkii asiaa.