Webinaari: Miten yrittäjän päivästä päästäisiin yrittäjän palkkapäivään?

5.9.Suomessa vietetään Yrittäjän päivää.

Vielä parempi olisi juhlia Yrittäjän palkkapäivää.

Miksi? Katsos, niin moni asia on riippuvainen yritysten ja yrittäjien menestyksestä: työpaikat, verovirrat, investoinnit, seutukuntien tulevaisuus. Kun useampi yritys ja yrittäjä tekee parempaa tulosta, ihmisten työsuhde-edut paranevat, väkeä palkataan lisää, investoinnit käynnistyvät, verot virtaavat vuolaina ja kotiseudut alkavat kukoistaa. Kun taas yritysten tulokset sakkaavat, käy tunnetusti ihan päinvastoin.

Yrittäjän päivän kunniaksi päätimme täällä Strongholdissa tehdä taas palvelu-webinaarin noin tuhannelle tuloksille nälkäiselle ja työelämäänsä intohimoisesti suhtautuvalle.
 
Kuvaan mekanismeja ja menetelmiä, joilla ihmiset saisivat varmemmin ja isomman osan vihdoin saapuneesta nousukaudesta. Asialla on sikäli kiire, että muu maailma on noussut nopeammin ja paljon pidempään. Valomerkki siis lähestyy. 
 
Jos mun tulokulmat juhlapäivän muuttamiseksi palkkapäiväksi kiinnostavat, sun on syytä harkita maksuttomaan webinaariini osallistumista. Älä liian kauan harkitse.
 
Eli:
  • - Digitaalinen yhteytemme aukeaa maanantaina 18.9. klo 19:30 ja päättyy klo 20:30
  • - Webinaari tallennetaan ja julkaistaan jälkikäteen, mikäli teknologiset voimat ovat suosiollisia

Ilmoittaudu yrittäjille suunnattuun webinaariin 18.9. klo 19.30

Webinaarin tuottaa Stronghold Suksee Oy. Ilmoittautumalla liityt myös Strongholdin sähköpostilistalle. Emme myy osoitettasi emmekä lähetä roskapostia.