Puolita vitutus, tuplaa tulokset -verkkovalmennus

Valmennuksen lupaus on puolittaa vitutus ja samalla tuplata tulokset niin työssä kuin elämässä.

 

 

Maailma tottelee sitä, jolla on virtaa

Kohtalo vaihtaa raidetta, jos suostuu oppimaan asioita, jotka ovat välttämättömiä, mutta vaikeita muuttaa ideoista ilmiöiksi.

Tein verkkovalmennuksen, joka voi hyvinkin merkitä toisenlaista tulevaisuutta niin itselle kuin lukemattomille kanssakulkijoille.

Valmennuksen lupaus on puolittaa vitutus ja samalla tuplata tulokset niin työssä kuin elämässä. Tämä onnistuu, kun vähentää kroonistuneen mielipahan ja aneemisten tulosten tuhoisaa yhteisvaikutusta ammatillisesti ja inhimillisesti – ja samalla varmistaa parempien palkintojen ja vaihtoehtojen virran.

 

Tarina vitutuksesta

Taitaa olla parasta, että kerron tarinan. Tässä taannoin tuli mitta täyteen. Muutaman viime vuoden v-käyrä nojasi melkein y-akseliin samalla kuin tulokset lerppuivat kuin … sanotaan nyt vaikka norsun… häntä.

Aloin tavata vanhoja valmennusaineistojani, soittelin takamatkalta tähtitieteellisiin tuloksiin ponnistaneille asiakkaille ja tutuille. Kirjoitin, kyselin, kokeilin…kunnes kirkastui.

Vitutuksella ja tuloksilla on yhteys. Jos aikoo tehdä läpimurron tuloksissa, on syytä saada ajoissa vitutuskuorma kuriin. Molemmat kehitykset johtuvat yksinkertaisista syytekijöistä.

Tieteellinen tutkimuskirjallisuus osoittaa, että menestys ei korreloi kovinkaan vahvasti onnellisuuden kanssa, mutta päinvastainen pätee: onnellisuus tukee menestymisen todennäköisyyttä hämmentävän voimakkaasti.

Kun onnistut, innostut. Kun innostut, onnistut isommin. Kun innostumisen ja onnistumisen toisiaan ruokkiva kierre jatkuu, menestyksestä ja onnellisuudesta tulee luonnollinen perustila.

Jos taas lannistut, et onnistu. Kun et onnistu, masennut entisestään. Joka taas… Vitutusta eli mielipahaa ei voi, eikä edes tule yrittää hävittää kokonaan. Tulokset edellyttävät mentaalista jännitettä, kykyä elää paradoksien paineen alla ja ponnistella silti järkevästi.

 

Elämä antaa aika usein sen, mitä oppii pyytämään

Rakensin yksinkertaisuudessaan elegantin ja vastaanpanemattoman valmennuskokonaisuuden, jonka nimi Puolita vitutus, tuplaa tulokset kertoo, mitä matkalaisen on lupa odottaa perillä.

Puolita vitutus, tuplaa tulokset -verkkovalmennus perustuu seuraaviin vipuvoimatekijöihin:

  1. Aika: suhde aikaan mahdollistaa tai estää kaiken muun.

  2. Kartta: vitutus- ja tuloshaasteen kuvaaminen, kirkastaminen ja reitin piirtäminen.

  3. Tekeminen: mikropäätöskartan mukaista vääjäämätöntä ja pysäyttämätöntä etenemistä.

  4. Ihmiset: tarpeidesi ja unelmiesi puolesta taistelevan armeijan liikekannallepano ja liittoutuminen

  5. Luovuus: Näkymättömästä näkyvää, ex nihilo–rituaalit, oppimisen ja läpimurron työkalut

Matkaa voi jatkaa vain siitä, missä on nyt

Puolita vitutus, tuplaa tulokset -verkkovalmennus ei ainoastaan vastaa, vaan myös muuttaa mm. seuraavien kysymysten roolia elämässäsi ja työssäsi:

Missä viidessä tehtävässä olisi syytä onnistua isommin, jos mielii turvata tuloksillaan onnellisuutensa jatkossa?

Mitä vitutus maksaa minulle ja kaikille, jotka ovat minusta riippuvaisia?

Mitkä viisi yksinkertaista ja nopeasti vaikuttavaa ratkaisua puolittavat vitutuksen vallan elämässäsi?

Mitkä viisi tekijää varmistavat, että saamasi tulokset kelpaavat yli ajan, jopa anopillesi ja ylimieliselle isoveljellesi? Kaikki hetket eivät todellakaan ole samanarvoisia. Mikä on Hour of Power? 

Käyn läpi henkilökohtaisen tuottavuuden ja johtamisen keskeisimmät menetelmät työelämässä ja omassa elämässä.

Tee osasi, minä teen omani

Valmennus kestää 13 viikkoa. Kunakin viikkona tehdään töitä kahtena päivänä viikossa. Saat viikoittain 4 videota, joiden tueksi saat työkaluja, malliratkaisuja ja tukiaineistoja. 

Odotan aikuisilta ihmisiltä arjen ihmeitä. Odota sinäkin.

Koska valmennus alkaa?

Sen kertoo aika ja ilmoitamme siitä kiinnostuneille sähköpostilla. Muutakin on tulossa. 

 

Jari Sarasvuo

 

 

 

Onnellisuus tukee menestymisen todennäköisyyttä hämmentävän voimakkaasti.