Puolita vitutus, tuplaa tulokset -verkkovalmennus

Tutustu tarkemmin

Puolita vitutus, tuplaa tulokset -verkkovalmennus

Tutustu tarkemmin

Tulossa syksyllä 2016

PVTT -verkkovalmennus käynnistyy jälleen syksyllä. Jätä sähköpostiosoitteesi niin olemme yhteydessä sinuun ensimmäisten joukossa kun uusi kierros tulee myyntiin.  

 

Minä olen Jari ja minä olen sinun ystäväsi.

Meitä saattaa riivata sama syndrooma: toisinaan harmittaa, etteivät tärkeät asiat suju. Kyse on oikeastikin oireyhtymästä, syndroomasta.

Stressikuormaa kerryttävät ajatukset ja olosuhteet syövät voimavaroja järkevästä tekemisestä. Sama alatyyliin: vitutus estää virtausta.

Saatat tuntea syyllisyyttä siitä, ettet ole enemmän kuin olet. Ihan turhaan. Sinä riität. Ja siksi sinusta irtoaa tarpeen ja tilaisuuden tullen ällistyttäviä aikaansaannoksia. Runsauden lähtökohta tekee rennoksi.

Mutta tuo syyllisyyden taakka painaa selkärepussa niin, että pelkäät, ettet koskaan saavuta sitä, mitä voisit. Paskat! Laske rimaa, jotta oppisit ylittämään sen. Ja kun se sujuu, voit alkaa hilata rimaa kohti uusia piiriennätyksiä.

Sen syyllisyyden kaverina siellä repussa on katkeruutta, vihaa, pettymyksiä ja maailman epäreiluutta. Suomeksi sanottuna vitutusta. Kun vituttaa, happi loppuu.

Ja kun happi loppuu, loppuu myös kehitys.

Elämän yksi tarkoitus on päästä eteenpäin ja nostaa haastettuna tasoaan. Kevennä reppuasi, kirmaa paremmalle keitaalle.

Tarvitsemme kolme asiaa. Virtaa saada aikaiseksi se, mitä sinun täytyy. Suuntaa, jotta tietäisit, mitä sinun täytyy. Ja oppimista, jotta osaisit tehdä sen, mitä sinun täytyy.

Puolita vitutus, tuplaa tulokset -verkkovalmennus on just sinulle. Et lukisi tätä tekstiä, jos niin ei olisi.

26 viikon matkalla opit keventämään reppuasi, vähentämään vitutusta, purkamaan oikosulkutiloja. Tosiasioiden tunnustaminen on viisauden alku, sanoi Paasikivi. Oikeassa oli. Ja saat työkaluja, jolla nostat tekemisesi luovuuden ja tulokset uudelle tasolle.

Valmennuksen aikana saat kerran viikossa opastusta ja työkaluja vitutuksen puolitukseen ja tulosten tuplaamiseen. Lisäksi saat tueksi kanssamatkustajia, jotka pitävät sinut kärryillä silloinkin, kun arki uhkaa tulla sinun ja kasvusi väliin. 

Puolessa vuodessa tehdään ihmeitä, jos niin haluat.

Kysy tulevaisuuden itseltäsi, kumpi häntä harmittaisi enemmän: se, että otit rohkeasti askeleen kohti kasvua – vai se, että uskoit jälleen kerran menneisyytesi mörköjen ajatuspieruja?

Tervetuloa mukaan seuraavalle kierrokselle. 

Minä olen Jari ja minä olen sinun ystäväsi.

 

 

Jari Sarasvuo

Jari Sarasvuo on hassu yrittäjäpoika, josta moni on hyötynyt.

Hän on neljännesvuosisadan kestäneen yrittäjäuransa aikana tavannut niin satoja valtaapitäviä, kuin kymmeniä tuhansia kirkkaampiin valoihin kulkeviakin.

Hänen ymmärrystään ja työkalujaan on myyty yli sadallamiljoonalla eurolla. Kai sekin jotain kertoo näin pienessä kylässä.

 

100%

Tyytyväisyystakuu

Jos tuntuu siltä, että olemme pettäneet luottamuksesi saat rahat takaisin. Takuu on voimassa kahden ensimmäisen valmennusviikon ajan. 

 • "Menestyksekäs yrittäminen on tahto- ja taitolaji. Se on paljon muutakin kuin mitä äkkiseltään voisi kuvitella ja siinä voi kuulkaas kehittyä aimo harppauksin. Aina ei pelkkä perkele riitä. Jarin valmentaminen on voimaannuttavaa hevoskuuria käytännönläheisistä johtamisen työkaluista ja oivalluksia elävästä elämästä. Kaikki nousukiitoon tarvittavat voiteet samalta luukulta. Suosittelen!"

  Author image
  • Tom Jacobsson, Siili Oyj, Kansainvälisen liiketoiminnan johtaja
 • ”Jari Sarasvuon gravitaatiokenttä tempaisi minut uudelle radalle matkallani avaruuden halki. En enää syöksy kohti mustaa aukkoa vaan olen matkalla tähtiin. Yrittäjänä se, että tunnen syveneviä merkityksiä, uskon parempaan tulevaisuuteen ja olen valmis uhrauksiin itseni, perheeni ja yritykseni puolesta ovat niitä pieniä tapahtumahorisontteja, joiden reunalla mitataan menestys, hyvinvointi ja elämän täyttymys. Jos sinulle annetaan käsi ja tarjotaan apua, siihen ei kuulu sylkäistä, vaan ottaa apu nöyränä vastaan."

  Author image
  • Tuomo Loukomies, yrittäjä
 • "Osaamisbisneksessä olevalla yrittäjällä ei ole varaa pyllistää osaamiselle. Jarin valmennuksen avulla olen oppinut lukemaan paremmin omia tekosyitäni ja pelkojani. Lisäksi olen löytänyt uusia tapoja laajentaa bisnestä toisten tuottaman työn avulla. Tämä valmennus on kuin luotu yrittäjälle, joka haluaa kasvaa.”

  Author image
  • Riina Jokinen, Suhdetoimisto Kram, toimitusjohtaja

Tuotekuvaus

PVTT -verkkovalmennus sisältää 51 videota, yli 300 sivua tekstimateriaalia ja 51 työkalua. Tämän lisäksi matkan aikana järjestetään live webinaareja valmennukseen osallistuville. Materiaalia julkaistaan kerran viikossa ja se on käytössäsi vuoden ajan valmennuksen aloituksesta.

linnake01

Verkkovalmennus sisältää yli 4 tuntia videomateriaalia, yli 300 sivua tekstimateriaalia sekä 51 työkalua.

linnake02

Valmennuksen kesto on noin 26 viikkoa.

linnake03

Verkkovalmennuksen aikana järjestetään live webinaareja.

linnake04

Verkkovalmennuksen voit maksaa turvallisesti luottokortilla tai verkkopankkitunnuksilla.

linnake05

Verkkovalmennukseen voit osallistua mistä tahansa, koska tahansa.

Mitä voi tapahtua jos teet osasi?

 • Vitutus puolittuu
 • Stressi pienenee
 • Väsy vähenee
 • Tulokset lähtevät nousukiitoon
 • Saat heimon ja ajan puolellesi

Se, joka kysyy, sille vastataan. Se, joka uskaltaa, lopulta voittaa.

 


TODISTUSAINEISTOA

"Harmitus ja viha ovat vähentyneet. Toivo on saanut tilaa kehittyä. Aion kerrata tämän materiaalin ainakin pari kertaa. Minusta on suurenmoista, että kurssi käsitteli kaikkia eri elämän alueita - pelkän työelämän käsittely olisi jotenkin niin ohutta."

Carita Päivänen

"Tämä kurssi on ollut parasta, mitä minulle on tapahtunut pitkään aikaan – kenties koskaan! Aika vahvasti sanottu, mutta nyt tuntuu siltä. Kiitos vielä kerran silmien avaamisesta. Matkalla vasta täysin alussa – uskon, että omalla kohdallani tämä uusi matka on merkityksekäs ja mielekäs."

Mika Lindqvist

"Kiitos hyvästä PVTT kurssista, joka oli antoisa ja ylitti odotukset! Täytyy heti aluksi todeta, että olet sinä Jari aikamoinen ajatusten kirkas lähde. Kirkkaat suodattuneet ajatuksesi ovat mielestäni puhdasta vertaistukea ja varmasti monelle, kuten minulle myös inspiraation lähde. Ihailen kykyäsi yhdistellä eri lähteitä ja niputtaa ne toisiaan täydentäväksi kokonaisuuksiksi." 

Klaus Järvinen

"Olen vapautuneempi. Tiedän selvemmin, missä itse tekemäni esteet ovat. Suunta oli oikea ja se on kurssin aikana vahvistunut. Tiedän selkeästi mitä parantaa, missä olen hyvä ja mitä tarvitsen tehdä paremmin, jotta pystyn toteuttamaan itseäni. Kaikki mitä minulla oli, on minulla edelleen, mutta tämän lisäksi olen sisältä luottavaisempi ja suunta selkeämpi. Aikaisemmin olin menossa kohti oikeaa, mutta nyt tiedän mitä se konkreettisemmin on." 

Juho Isola

"Oma suunta konkretisoitui! Olen siitä todella kiitollinen. Matka on silti vasta alkamassa. Monta muutakin koskettavaa asiaa kurssi toi: muun muassa päiväkirja, meditoinnit, aamurutiinit, ympäristön vaihtaminen alkavat tuottaa tuloksia jo nyt. On kepeämpi olo. Varmempi olo. Saas nähdä missä mennään puolen vuoden päästä."

Juhani Päivärinta

"Kiitos kurssista. Loistavasti rakennettu ja todella loogisesti etenevä paketti!"

Taina Tuomikorpi