#PVTT4


PVTT4-valmennuksen ilmoittautuminen on sulkeutunut. PVTT avautuu jälleen vuonna 2018.


Legendaarinen
Puolita vitutus, tuplaa tulokset -verkkovalmennus käynnistyy jälleen

Yli 25 vuotta kestäneen yrittäjäurani aikana olen tehnyt paljon valmennuksia. Osa niistä on ollut onnistuneita. Jotkut jopa erinomaisia. Harva niistä on noussut niin vaikuttavaksi ja ihmeelliseksi kuin ensimmäinen verkkovalmennukseni, Puolita vitutus, tuplaa tulokset.

Yllä olevalla videolla kertaan tarkemmin PVTT-verkkovalmennuksen syntyvaiheita, mutta lyhyesti sanottuna PVTT-valmennuksesta on tullut jopa ihmeellinen menestystarina.

Eikä sun tarvitse uskoa mun sanaa. Usko niitä 1 300 asiakasta, jotka ovat käyneet valmennuksen läpi. Usko niitä ihmisiä, jotka ovat ostaneet tämän saman valmennuksen kaksi – tai jopa kolme – kertaa.

 

PVTT4-valmennuksen ilmoittautuminen on sulkeutunut. PVTT avautuu jälleen vuonna 2018.


pvtt4-sales-pv.png

Eivätkö tärkeät asiat suju?

Tuntuuko siltä, että pitäisi saada aikaan enemmän? Että elämän pitäisi olla parempaa? Stressikuormaa kerryttävät ajatukset ja olosuhteet syövät voimavaroja järkevästä tekemisestä. Sama alatyyliin: vitutus estää virtausta.

Omat ajatukset, menneisyyden painolasti ja tulevaisuuden harhat synnyttävät väsyä, vieraantuneisuutta ja vitutusta, joka vähentää voimavaroja.

On tullut aika päästää irti siitä, joka ei enää palvele. On tullut aika puolittaa vitutus.


pvtt4-sales-tt.png

Kevyemmällä repulla taivallat pidemmälle

Kun saat lisää happea arkeen, kaikesta tulee helpompaa. Puolisosta tulee viehättävämpi, työkavereista älykkäämpiä ja ystävistä kärsivällisempiä ja empaattisempia.

Kun kevennät stressikuormaa ja kippaat repusta turhat kivet pois, sinulla on paitsi enemmän energiaa, myös kirkkaampi kuva siitä, mihin tuo vapautunut energia kannattaa kanavoida.

Kun maailma ahdistaa vähemmän, elämä alkaa virrata.


PVTT4 on puolen vuoden mittainen verkkovalmennus

Puolita vitutus, tuplaa tulokset on verkkovalmennus. Kerran viikossa saat sähköpostiisi tiedon uuden jakson julkaisusta. Katselet muutaman minuutin videon, luet kirjeaineiston ja muotoilet omaa elämääsi helppokäyttöisen ladattavan työkalun avulla.

Oman, itsenäisen työsi lisäksi jaat kokemuksiasi ja tuntemuksiasi toisten valmennettavien kanssa. Saat heiltä tukea, ideoita, inspiraatiota ja matkaseuraa.

Pääset mukaan PVTT4-heimon Facebook-ryhmään, jonka ansiosta positiivinen elämänmuutoksesi jatkuu todennäköisemmin myös niissä hetkissä, kun elämän entropiavoimat alkavat jarruttaa vauhtia.

 

PVTT4-valmennuksen ilmoittautuminen on sulkeutunut. PVTT avautuu jälleen vuonna 2018.


PVTT4 käsittelee kaikkea, mikä on elämässä tärkeää

pvtt-jaksot-osa-1.jpgpvtt-jaksot-osa-2.jpgpvtt-jaksot-osa-3.jpgpvtt-jaksot-osa-4.jpg

+ 3 täysin uutta, ennen julkaisematonta videota

PVTT4-valmennuksen ilmoittautuminen on sulkeutunut. PVTT avautuu jälleen vuonna 2018.

100%

TYYTYVÄISYYSTAKUU

Mikäli et koe, että PVTT4 – Puolita vitutus, tuplaa tulokset -verkkovalmennus on vähintään hintansa arvoinen, palautamme rahasi takaisin täysimittaisina. Takuu on voimassa 30 päivän ajan valmennuksen aloittamisesta.


PVTT4 – puolita vitutus, tuplaa tulokset -verkkovalmennus maksaa 

245 € (sis. alv)

 

PVTT4-valmennuksen ilmoittautuminen on sulkeutunut. PVTT avautuu jälleen vuonna 2018.


katso, mitä PVTT-asiakkaat sanovat valmennuksesta ja kokemuksistaan:

1300

Tyytyväistä PVTT-asiakasta

Puolita vitutus, tuplaa tulokset -menetelmä on tosielämässä testattu ja hyväksi todettu.