#PVTT5


 

PVTT5-valmennuksen myynti on sulkeutunut.

 

Olisiko nyt oikea aika luopua vanhasta ja rakentaa tilalle jotain uutta ja parempaa?


jos vähennät vitutusta, tulosten tuplaamisesta tulee todennäköisempää

Ystäväni, elämä on luopumista.

Jotta pääsisit eteenpäin ja voisit astua kohti parempaa tulevaisuutta, täytyy ensin päästää irti vanhasta. Aivan kuten tikapuita kiivetessä pitää päästää irti alemmasta puolasta, jotta voisi tarrata tukevasti seuraavaan.

Yli 25 vuotta kestäneen yrittäjäurani aikana olen tehnyt paljon valmennuksia. Osa niistä on ollut onnistuneita. Jotkut jopa erinomaisia. Harva niistä on noussut niin vaikuttavaksi ja hämmästyttäväksi kuin ensimmäinen verkkovalmennukseni, Puolita vitutus, tuplaa tulokset.

Yllä olevalla videolla kerron sinulle tarkemmin, mihin PVTT-metodin vaikuttavuus perustuu. Todettakoon tässä vain se, että metodi todellakin toimii. Siitä on todisteena yli 1 700 tyytyväistä asiakasta, joiden kokemuksia näet ja kuulet alla olevasta videosta.

PVTT-valmennuksesta on tullut ihmeellinen menestystarina. Ihmiset ovat todenneet sen niin arvokkaaksi, että he ovat ostaneet saman valmennuksen kahteen – jopa kolmeen – kertaan. PVTT-heimolla on ollut osallistujien elämissä häkellyttäviä vaikutuksia.

Seuraava PVTT-kierros – jo viides – käynnistyy sunnuntaina 14.10.2018. Toimi ajoissa, niin et jää paitsi elämäsi matkasta.

Jos sinä haluaisit päästää irti menneisyyden painolastista ja kohdentaa vapautuvat voimavarat johonkin viisaampaan – tule mukaan valmennukseen.

Jos et ole tyytyväinen, palautan rahasi viimeistä senttiä myöten.

Tee hyvä päätös.

jarisi

PVTT5-valmennuksen myynti on sulkeutunut.


pvtt4-sales-pv.png

Eivätkö tärkeät asiat suju?

Tuntuuko siltä, että pitäisi saada aikaan enemmän? Että elämän pitäisi olla parempaa? Stressikuormaa kerryttävät ajatukset ja olosuhteet syövät voimavaroja järkevästä tekemisestä. Sama alatyyliin: vitutus estää virtausta.

Omat ajatukset, menneisyyden painolasti ja tulevaisuuden harhat synnyttävät väsyä, vieraantuneisuutta ja vitutusta, joka vähentää voimavaroja.

On tullut aika päästää irti siitä, joka ei enää palvele. On tullut aika puolittaa vitutus.


pvtt4-sales-tt.png

Kevyemmällä repulla taivallat pidemmälle

Kun saat lisää happea arkeen, kaikesta tulee helpompaa. Puolisosta tulee viehättävämpi, työkavereista älykkäämpiä ja ystävistä kärsivällisempiä ja empaattisempia.

Kun kevennät stressikuormaa ja kippaat repusta turhat kivet pois, sinulla on paitsi enemmän energiaa, myös kirkkaampi kuva siitä, mihin tuo vapautunut energia kannattaa kanavoida.

Kun maailma ahdistaa vähemmän, elämä alkaa virrata.


PVTT5 on puolen vuoden mittainen verkkovalmennus

Puolita vitutus, tuplaa tulokset on verkkovalmennus. Kerran viikossa saat sähköpostiisi tiedon uuden jakson julkaisusta. Katselet muutaman minuutin videon, luet kirjeaineiston ja muotoilet omaa elämääsi helppokäyttöisen ladattavan työkalun avulla.

Oman, itsenäisen työsi lisäksi jaat kokemuksiasi ja tuntemuksiasi toisten valmennettavien kanssa. Saat heiltä tukea, ideoita, inspiraatiota ja matkaseuraa.

Pääset mukaan PVTT5-heimon Facebook-ryhmään, jonka ansiosta positiivinen elämänmuutoksesi jatkuu todennäköisemmin myös niissä hetkissä, kun elämän entropiavoimat alkavat jarruttaa vauhtia.

PVTT5-valmennuksen myynti on sulkeutunut.


PVTT5 käsittelee kaikkea, mikä on elämässä tärkeää

pvtt-jaksot-osa-1.jpgpvtt-jaksot-osa-2.jpgpvtt-jaksot-osa-3.jpgpvtt-jaksot-osa-4.jpgpvtt-jaksot-osa-5

PVTT5-valmennuksen myynti on sulkeutunut.

100%

TYYTYVÄISYYSTAKUU

Mikäli et koe, että PVTT5 – Puolita vitutus, tuplaa tulokset -verkkovalmennus on vähintään hintansa arvoinen, palautamme rahasi takaisin täysimittaisina. Takuu on voimassa 30 päivän ajan valmennuksen aloittamisesta.


PVTT5 – puolita vitutus, tuplaa tulokset -verkkovalmennus maksaa 

245 € (sis. alv) 

PVTT5-valmennuksen myynti on sulkeutunut.

katso, mitä PVTT-asiakkaat sanovat valmennuksesta ja kokemuksistaan:

1700

Tyytyväistä PVTT-asiakasta

Puolita vitutus, tuplaa tulokset -menetelmä on tosielämässä testattu ja hyväksi todettu.