Ukkostaa. Seison villasukkasillani rankkasateessa. Onnellisena. Tuu mukaan. Saat minulta kirjeen.

Kun vähennät vitutustasi, vivutat tuloksiasi.

Elämme historiallista aikaa. Muutos palkitsee tai pahoinpitelee. Saat valita oman jonosi.
Ihmeitä seuraa, kun yhdistää inspiraation, ihmisiä ja ideoita. Strongholdissa tehdään sitä.

Olemme ensimmäisen toimintavuoden aikana muotoilleet uutta kohtaloa, takoneet suolaa ja mynttiä sylkevää samoa 550 Stronghold-heimolaisen kanssa. Useimpien tulokset ovat olleet varsin kiinnostavia, monien jopa käänteentekeviä.

Toden totta, jos pystyy yhtä aikaa keventämään stressikuormaansa eli puolittamaan vitutustaan ja samalla suuntaamaan vapautuvat voimavarat vaikuttavammin, niin alkaa pidot parantua.

 

Stronghold on paitsi oikea paikka, se on myös mielentila ja muutosmetodi. Siellä viriää hyvä henki hyvien ihmisten keskuuteen, jolloin voi alkaa tehdä hyviä juttuja aivan uudella kulmakertoimella.

Strongholdin tarkoitus on auttaa ihmistä rakastamaan, tekemään työtä ja leikkimään tasolla, joka on ollut mistä tahansa syystä tähän asti tavoittamaton.

Strongholdissa harjoitetaan maksutonta palvelua sekä valittujen kohtaamisten että yleisölle suunnatun median muodossa. Me siis tapaamme ja teemme tarinoita tuntemattomille.

Maksutonta valmennusta kiitetään kovasti, mutta se ei toimi, ainakaan muutostarpeiden haasteen tasolla. Se mistä maksat hintaa, se toimii.Siksi Strongholdissa on kohti korkeuksia kurottavien matkantekijöiden pyynnöstä myös maksullista palvelua. Se toimii todistettavasti paljon paremmin kuin ilmainen. Understatement.

Täällä rakennetaan kahdenlaisia heimoja. Pienet heimot ovat intensiivivalmennuksiin perustuvia fuusioreaktioita, joihin osallistujat valitaan käsin. Ensin tavataan, haistellaan toisiamme ja lopulta päätetään, onko syytä takoa malmista miekka, jonka innoittamana voi valloittaa maailmaa.

Suuret heimot ovat verkkovalmennuksia. Ne ovat pilahalpoja ja niiden hinta-hyötysuhde on irvokkaan hyvä. Mistä muka tiedän? Jos kerran asiakkaat näin niin kovasti väittävät ja tuloksillaan todistavat. En minäkään uskonut, kun lähdin tuottamaan PVTT-valmennusta. Vaan nyt uskon.

Puolita vitutus, tuplaa tulokset -verkkovalmennus perustuu ällistyttävän yksinkertaisiin oivalluksiin.

  • If you get happy, you will get lucky.
  • Kun keventää reppuaan, juoksee kovempaa.
  • Jos tekee vähemmän enempiä asioita, vapautuu tekemään enemmän vähempiä asioita. Ja jos on ymmärtänyt luopua turhasta, keskittyminen tärkeään tuottaa vääjäämättä toivottua vaikutusta.
  • Tulokset tottelevat tekemistä ja tunnelmaa.
  • Kun vituttaa vähemmän, tulee tehtyä vaikuttavammin ja viisaammin.

Eli kun liityt Stronghold-heimoon, neljä etua on ulottuvillasi.

  1. Saat Strongholdista ihmisten kiittämiä ja hyödyntämiä filkkoja, tekstejä ja äänitallenteita. Maksutta. Sadat ovat käyttäneet näitä työssään, kotona ja itsekseen. Väittävät saaneensa tuloksia.
  2. Saat ehkä kutsun kasvokkain kohtaamiseen Stronghold Sessioon. Järjestän niitä viikoittain. Olen muutaman sadan tapaamisen jälkeen saadun kirjallisen palautteen tukemana täysin vakuuttunut siitä, että Stronghold Sessioilla on pitkäkestoinen vaikutus ihmisten tapaan ajatella ja suhtautua maailmaan ympärillä.
  3. Saat tarjouksia myös oikeasti vaikuttavista verkkovalmennuksista. Nämä maksavat ja siksi toimivat.
  4. Ja saat ehkä mahdollisuuden osallistua varsinaisiin muutosmatkoihimme, Stronghold Intensive Transformation, jossa valitun heimon tukemana maisemasi muuttuu.

Ehdotan, että annat sähköpostiosoitteesi. Lähettelen sinulle kaikenlaista kivaa. Jos alkaa tuntua, että alkaa olla liian hapokasta, voit koska tahansa häipyä kummallisesta porukastamme.

Kyllä: tämä on lahko. Ja liike. Uskoon tullaan. Mahtia tavoitellaan. Rahaakin liikkuu. Useimmiten lopulta enemmän sulle kuin mulle. Se on meille ihan oikein.

Eli harkitse vielä kerran. Ties vaikka elämästäsi tulisi entistä hauskempaa.

Jari

 

 

Jari Sarasvuo

Jari Sarasvuo on hassu yrittäjäpoika, josta moni on hyötynyt.

Hän on neljännesvuosisadan kestäneen yrittäjäuransa aikana tavannut niin satoja valtaapitäviä, kuin kymmeniä tuhansia kirkkaampiin valoihin kulkeviakin.

Hänen ymmärrystään ja työkalujaan on myyty yli sadallamiljoonalla eurolla. Kai sekin jotain kertoo näin pienessä kylässä.

 

Muistatko vuoden takaisen "saunasaarnan"?

Tästä kaikki alkoi.

Katso saunasaarna